Stiati ca? .. Primarul din Alba Iulia..

Publicat în: 
1 mai 2015

Stiati ca... primarul din Alba Iulia a fost premiat in cadrul Galei Internationale a Premiilor de Excelenta Demos?

Primaria municipiului din Alba Iulia a castigat in cadrul editiei cu numarul V a Galei Internationale a Premiilor de Excelenta Demos, premiul de excelenta la categoria Administratie.

Gala a avut loc la Targu-Neamt in data de 4 aprilie, fiind un eveniment anual ce onoreaza realizarile deosebite atat la nivel national, cat si la nivel international ale unor personalitati si proiecte marcante. Primarul Mircea Hava a fost premiat in categoria Administratie pentru performante excelente in domeniul administratiei locale si absorbtiei de fonduri europene, cu ajutorul carora Cetatea Alba Carolina a fost transformata in doar 7 ani.

Alaturi de primarul Mircea Hava si Administratia municipiului Alba Iulia, in cadrul acestei gale au mai fost premiate institutii, proiecte si personalitati de renume. Iata cativa dintre castigatori: Banca Transilvania, Asociatia Salvati Copiii, Colegiul de Informatica din Piatra Neamt, Alexandru Mironov, Micea Diaconu, sefa DNA Laura Codruta Kovesi, scriitorul Sorin Lacriv, Ionut Budisteanu, Cristian Parvulescu, Monica Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram