ȘtirilePROTV: Schimb de gardă ca la Palatul Buckingham

Publicat în: 
3 mai 2018

Minivacanţa de 1 Mai i-a găsit pe sute de români la Cetatea Alba Carolina. Fie că au ales să exploreze fortificaţia la pas ori cu ajutorul ghizilor, atât ei, cât şi străinii veniţi acolo au avut parte de o adevărată lecţie de istorie. Printre ei și reporterii Știrilor PRO TV. 

„La orele amiezii, la fel ca la Palatul Buckingham, soldaţi îmbrăcaţi în uniforme austriece participă cu stricteţe la schimbul de gardă. Zeci de soldaţi îmbrăcaţi în uniforme militare specifice secolului 18 au defilat prin cetatea medievală spre satisfacţia sutelor de turişti. Spectacolul unic menit să aducă viaţa între zidurile cetăţii vechi de peste 300 de ani - i-a făcut pe privitori să creadă că se afla în alt secol“, astfel este prezentat ritualul schimbului de gărzi din Cetatea Alba Carolina de către reporterii Știrilor PRO TV.

Reportajul difuzat de Știrile PRO TV, în link-ul de mai jos:

https://stirileprotv.ro/stiri/travel/aglomeratie-de-1-mai-la-cetatea-alba-iulia-schimb-de-garda-ca-la-palatul-buckingham.html

Foto deschidere articol: Schimbul de gardă în Cetatea Alba Carolina/Credite: Ionuț Văidean

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram