Straini in noapte, un spectacol cu Florin Piersic la Alba Iulia

Publicat în: 
6 februarie 2015

In luna februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, sunt programate o serie de manifestari culturale de exceptie, primul pe lista fiind spectacolul "Straini in noapte", cu Florin Piersic si Medeea Marinescu.

Spectacolul "Straini in noapte", sub directia regizorului Radu Beligan, este considerat o adevarata piesa de arta si se va tine pe data de 11 februarie, incepand cu orele 19:00.

Piesa a fost puternic aclamata de critici si se afla in topul pieselor din ultima perioada printre amatorii de teatru de comedie romantica. Intrigile, rasturnarile de situatie, textul inspirat si regia marelui maestru fac din aceasta piesa de teatru o adevarata capodopera ce nu trebuie ratata.

Biletele au fost puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, costa 50 de lei si pot fi achizitionate de luni pana vineri intre orele 8:00 si 19:00, iar sambata intre orele 8:00 si 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram