Pe 3 aprilie, la Hotelul Cetate are loc targul de cariere in turism

Publicat în: 
30 martie 2015

Targul de cariere in turism, organizat de Compania IcepWorld, se desfasoara in Alba Iulia pe data de 3 aprilie, la Hotel Cetate. In cadrul targului sunt oferite peste 2000 de locuri de munca in strainatate in domeniul hotelier. Locurile de munca se adreseaza in special tinerilor care sunt interesati de o slujba in domeniul turismului, acestia avand posibilitatea sa obtina joburi in Cipru, Grecia sau Marea Britanie.

Targul reprezinta o excelenta ocazie pentru tinerii albaiulieni sa castige experienta in domeniul turismului, experienta care poate fi benefica pentru dezvoltarea turismului local in cazul in care doresc sa se intoarca in Alba Iulia. Tinerii ce vor fi selectati in cadrul targului vor lucra la standarde internationale, in hoteluri de 4 si 5 stele. Posturile disponibile sunt entry si middle level si acopera toate departamentele existente intr-un hotel, printre care receptioner, asistent receptie, bell boy, camerista, personal de curatenie, bar, servire, bucatarie, spa, entertainment si mentenanta. Salariile pornesc de la 450-600 euro net/luna pentru ofertele din Grecia sau Cipru si ajung pana la 1500 lire brut/luna pentru ofertele din Marea Britanie.

Pentru aceste posturi pot aplica persoane fara experienta in domeniu, candidatii acceptati urmand sa aiba parte de programe de training pentru dezvoltare profesionala si personala. Candidatii ideali sunt tinerii interesati de o cariera in domeniul hotelier, dornici sa invete, sa fie motivati, pozitivi si care sa cunoasca limba engleza cel putin la nivel conversational.

 

Sursa foto: imparatulromanilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram