Târg de promovare a bucătăriei tradiționale

Publicat în: 
20 mai 2015

La targ vor participa brutari, patiseri, proprietari de carmangerii si cofetarii, dar si producatori locali de branzeturi, cultivatori de legume si viticultori, astfel incat albaiulienii si turistii sa poata gasi pe tarabele participantilor cele mai delicioase preparate traditionale locale autentice..

La sfarsitul lunii mai, Consiliul Judetean Alba promoveaza bucataria locala traditionala in cadrul Targului "Gustos de Alba", ajuns deja la cea de-a sasea editie. Targul va avea loc in Piata Pascu, cartierul Cetate din Alba Iulia, in perioada 22-24 mai 2015, intre orele 10:00 si 18:00.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu companii de renume din judet precum Albalact, Supremia Grup si Alpin 55 Lux, dar si asociatii ale producatorilor precum Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Alba Transilvania, Asociatia Tara Vinului Alba, Asociatia Crescatorilor de Ovine din Judetul Alba, Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Bovine Alba. Scopul acestui targ este de a promovara bucataria locala traditionala si produsele naturale, ecologice de la producatorii autohtoni.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Alba si al Primariei Municipiului Alba Iulia.

Foto: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram