Targul de Antichitati si Handmade

Publicat în: 
11 octombrie 2016

La finele acestei saptamani, in intervalul 14-16 octombrie, pasionatii de arta, antichitati si obiecte vintage sunt invitati sa treaca pragul complexului comercial Alba Mall, cu ocazia Targului de Antichitati si Handmade.

La eveniment, numerosi expozanti – artisti, anticari, restauratori etc. – asteapta sa-si prezinte produsele potentialilor cumparatori, iubitori de frumos sau colectionari din cele mai diverse domenii. Ca este vorba despre mobilier de epoca, elemente de decoratiuni interioare, lucrari de arta decorativa, bijuterii vintage, tiparituri, obiecte muzicale sau obiecte personale de colectie, expozantii prezenti se vor intrece in a propune o oferta cat mai atractiva.

Mai presus de o simpla intalnire cu scop comercial, un eveniment de acest gen, gratie valentelor artistice si periodizarii realizarii obiectelor comercializate, poate insemna un prilej ideal de a descoperi piese unicat pentru completarea colectiilor private.

 

Sursa imaginii: www.facebook.com/albamall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram