Teatrul de Papusi Prichindel Alba Iulia sarbatoreste in 21 martie Ziua Mondiala a Teatrului de Animatie

Publicat în: 
19 martie 2016

Iubitorii acestui gen teatral sunt invitati luni, 21 martie, ora 11, la sediul teatrului pentru a viziona spectacolul „Povestea lui Muck cel Mic”, regia Todor Valov. Dupa spectacol actorii din distributie vor prezenta papusile din spectacol si vor discuta cu publicul prezent despre teatrul de animatie.

„Povestea lui Muck cel Mic” este o poveste moralizatoare a modului in care aspectul exterior al omului nu se potriveste intotdeauna cu continutul, cu sufletul si calitatile sale, precum gandirea, inteligenta, bunatatea, compasiunea, corectitudinea.

Regizorul Todor Valov a produs peste 80 de spectacole pe scena internationala din Bulgaria, Germania, Serbia, Muntenegru, Romania, Bosnia si Hertegovina, este membru in jurii internationale ale festivalurilor de teatru fiind distins cu zeci de premii internationale.

In fiecare an, odata cu venirea primaverii, papusarii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului de Animatie.

La nivel mondial aceasta forma teatrala beneficiaza de foarte multa atentie si ocupa un loc important in zona artistica adresandu-se atat copiilor cat si adultilor.

Teatrul de Papusi Prichindel Alba Iulia este singura institutie profesionista de profil din judetul Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram