Trei spectacole la Alba Iulia, in martie si aprilie. ”Amanta”, ”Sa fii roman” si ”La vremuri noi, glume noi”, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor

Publicat în: 
14 martie 2016

Lunile martie si aprilie aduc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia trei evenimente. Este vorba despre spectacolul de teatru ”Amanta”, conferinta ”Sa fii roman”, sustinuta de actorul Dan Puric si un show de stand-up comedy cu vedetele serialului „Las Fierbinti”.

Primul spectacol este pregatit pentru albaiulienii iubitori de teatru, pe 14 martie, cand va fi pusa in scena piesa ”Amanta”, o comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de succes precum Ilinca Goia (Olga), Magda Catone /Monica Davidescu (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone/Gavril Patru (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu).

Spectacolul este o adaptare dupa comedia „Incurcă lume” de A.D.Hertz, realizata si regizata de Armand Calinovici.

În 4 aprilie, de la ora 19.00, albaiulienii vor putea sa-l vada pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor pe scriitorul, actorul si regizorul Dan Puric, vorbind despre Romania si spiritul acestei tari, in cadrul conferintei ”Sa fii roman”.

 

Următorul spectacol este dedicat devoratorilor de stand-up comedy. În 5 aprilie, vedetele serialului Las Fierbinţi (Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait) vin sa faca show din nou la Alba Iulia. Acestia au pregatit fanilor o doza concentrata de umor in cadrul unui turneu national „La vremuri noi, glume noi!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram