Turistii straini pasionati de Subway vor putea gasi celebrul lant de fast food si la Alba Iulia

Publicat în: 
18 ianuarie 2015

Pe albaiulieni, dar si pe turistii veniti in oras, ii asteapta o surpriza la inceput de an, odata cu anuntul lantului de restaurante Subway care va deschide un restaurant in Alba Iulia, chiar la intersectia Bulevardului Incoronarii cu Bulevardul Ferdinand I, in interiorul statiei Petrom de la Gara.

Subway a intrat relativ de curand pe piata din Romania si este unul dintre cele mai apreciate lanturi de fast food din lume, avand cea mai mare crestere a numarului de restaurante. Dupa ce a deschis deja un numar impresionant de unitati in Capitala, in centre comerciale, mall-uri si zonele centrale, Subway se concentreaza acum pe extinderea in orasele din tara, in special cele cu potential turistic ridicat.

Subway, alternativa proaspata la fast food-ul clasic

Popularitatea la nivel international a brandului Subway se datoreaza in mod special modului in care restaurantele abordeaza ideea de fast food si indepartarea acestui concept de acela de junk food cu care sunt descrise cele mai multe dintre marile lanturi de restaurante de acest tip. Cei de la Subway se bazeaza pe transparenta pentru a-si vinde produsele proaspete, preparate chiar in fata clientilor care au optiunea de a-si crea meniul preferat aproape de la 0, incepand de la chifla, la ingredientul principal, pana la legumele si sosurile care intra in sandvis, toate acestea fiind la alegerea clientului, iar anumite optiuni precum tipul de chifla, cantitatea de sos sau tipurile de legume nu afecteaza in niciun fel pretul final.

Ingredientele mereu proaspete si de cea mai inalta calitate au ajutat Subway sa se pastreze intotdeauna cu un pas in fata competitiei si sa evite scandalurile cu care alte restaurante fast food s-au confruntat de-a lungul timpului. In Statele Unite, unele voci merg chiar atat de departe incat sa descrie Subway drept o alternativa pentru slabit.

In Romania, lantul de restaurante s-a bucurat de o primire calda inca de la primul restaurant deschis in Bucuresti, in urma cu 3 ani, de atunci urmand o politica expansiva. Unul dintre reprezentantii Subway a declarat in legatura cu deschiderea noului restaurant la Alba Iulia:

"Ne bucuram sa deschidem primul restaurant Subway intr-un oras cu sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenti competitorii de talie internationala. Prin acest restaurant demonstram flexibilitatea si cererea brandului Subway de catre romani."

Pe langa mancarea fast food sanatoasa si proaspata, noul restaurant cu o suprafata de 100 de metri patrati va fi un punct de atractie si pentru turistii in trecere prin oras sau care viziteaza Cetatea Alba Carolina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram