Turneu internațional de golf

Publicat în: 
18 mai 2018

Gazda turneului este cel mai pitoresc teren de golf din România, care poartă numele profesorului de golf Paul Tomița. Participanții se vor bucură de trei zile de golf și multe evenimente pentru spectatorii care nu au avut până acum contact cu acest sport. Terenul se află la 22 km de Alba Iulia. 

Prima  competiție din seria Pro-Am Golf for Everyone are loc între 8-10 iunie, la clubul de golf Paul Tomița din Pianu de Jos.

Structură de premire unică

Ce face specială această competiție? Se desfasoară pe durata a 3 zile; reunește jucători profesioniști și amatori care vor juca împreună formând echipe mixte;  se bucură de o numeroasă participare internațională și introduce o structura de premiere unică.

Se vor acordă premii în bani pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro.

Tribut marelui Paul Tomiță

Participanții se vor bucura de trei zile de golf și multe evenimente pentru spectatorii care nu au avut până acum contact cu acest sport. Pe lângă posibilitatea de a urmări evenimentul ca și spectator, organizatorii oferă celor interesați posibilitatea de a lua masă sau de a lăsă copiii la locul de joacă special amenajat pentru că cei mici să se joace dea golful. În a treia zi a evenimentului, se va desfășura consursul Golf for every Kid, etapă în Kids Golf Tour România ediția 2018,  dar și workshopuri pentru golferii profesioniști sau amatori.

La eveniment s-au înscris 100 jucători profesioniști și  amatori din întreagă lume. Alegerea primului teren de golf privat din inima țării drept „gazdă“ nu este întâmplătoare, ci este un tribut marelui Paul Tomiță, cel care a adus acest sport în atenția românilor.

Detalii despre condițiile de participare și organizarea evenimentului gasiți pe siteul Asociației Golferilor Profesioniști, pe siteul Golf Club Paul Tomița  dar și pe platforma am.golf.

Competiția este organizată de Asociația Golferilor Profesioniști și Golf Club Paul Tomița, primul club de golf privat din România.

Sursa foto: golfclubpaultomita.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram