Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Ultimul spectacol de teatru cu Skepsis din 2019

Ultimul spectacol de teatru cu Skepsis din 2019

Publicat în: 3 dec.. 2019
Autor: Nicu Neag

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului cultural „Stagiunea cu Skepsis 2019” –un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului Alba Iulia şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Întâmplări Vișinii – despre noi, despre ei“ este  un spectacol original construit pe baza unor texte semnate de Matei Vișniec.

Spectacolul este construit pe baza unei serii de piese într-un singur act, alcătuind un grup de episoade fiecare unic, însă toate la un loc asemănătoare, ca niște degete indicând posibilități diferite de a contempla aceeași destinație. Episoadele abordează tematici diferite, precum umanitatea, războiul, supraviețuirea, viața și moartea. Personajele puse în situații diverse își confruntă destinele și spectatorul este inițiat treptat în esența a ceea ce înseamnă teatrul lui Vișniec-un teatru în care trecutul și prezentul, sacrificiul și lașitatea, instinctul și conștiința se întrepătrund și se joacă la granița dintre lumină și întuneric.

„Vă propunem o seară dedicată teatrului contemporan și promovării autorilor români, o seară a contrastelor, cu momente de suspans și relaxare, o seară cu întâmplări dulci și amărui…întâmplări  vișinii despre noi, despre ei!“

Grupul de teatru Skepsis

 Data și locul spectacolului: joi, 5 decembrie 2019, ora 19.30, Casa de Cultură a Studenților.

 Bilete: 10 lei (preț întreg), 5 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor începând de marți, 03.12.2019, între orele 09.00 – 15.00.

Încasărle sunt destinate exclusiv susținerii proiectului.

Întâmplări Vișinii, cu Skepsis
Întâmplări Vișinii, cu Skepsis

Despre Matei Vișniec

Cu piese traduse în peste 25 de limbi, jucate în peste 30 de țări, Matei Vișniec este cu certitudine unul dintre cei mai remarcabili dramaturgi contemporani, fiind al doilea dramaturg român care reușește să se impună în lumea selectă și extrem de conservatoare a teatrului francez, după Eugène Ionesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia