Un nou boutique-hotel de 4 stele din Alba Iulia redefineste eleganta clasica

Publicat în: 
21 septembrie 2014

Inaugurat la finalul lui 2013, in luna decembrie, La Maison de Caroline este un Hotel Boutique de 4 stele gazduit intr-o cladire veche de 120 de ani dintr-un cartier pitoresc al orasului Alba Iulia. Restaurarea cladirii si locatia bine aleasa au facut rapid din La Maison un preferat al turistilor din tara si de peste hotare, turisti care cauta confortul cazarilor de lux de 4 si 5 stele atunci cand calatoresc.

La Maison de Caroline, definitia elegantei

Proprietarii La Maison inteleg faptul ca Alba Iulia este un oras in care modernismul nu poate merge decat mana in mana cu bogatia istorica si s-au lasat inspirati de aceasta armonie rar intalnita in alte orase atunci cand au gandit conceptul La Maison. La Maison este un boutique hotel care nu trebuie sa faca eforturi pentru a impresiona sau a atrage, este de ajuns o privire aruncata cladirii asezate in mijlocul strazii linistite ce a fost vopsita intr-un elegant alb pur pentru a intelege ca acesta este un loc de odihna, relaxare si rasfat al simturilor.

Cladirea-monument detinuta de o familie de avocati pana in anul 1950 a fost cumparata de familia Ludosean care a trebuit sa lupte cu starea avansata de degradare pentru a aduce La Maison la forma in care se afla astazi - o expresie a elegantei clasice, o oaza de liniste si rasfat in mijlocul orasului.

Produs exclusiv romanesc, apreciat de turistii straini

Proprietarii La Maison de Caroline au preferat sa evite compromisurile, totul pentru ca rezultatul final sa fie intocmai cum si l-au inchipuit: elegant, rafinat si cel mai important, absolut autentic. Cu o arhitectura reminiscenta a caselor boieresti din secolul al XIX-lea insa cu un design interior ce imbina armonios, aproape fara efort clasicul cu modernul, boutique hotelul de pe strada Primaverii fura pe loc inima turistilor care ii trec pragul.

Pentru a completa imaginea si a demonstra dedicatia pentru ridicarea standardelor in circuitul turistic al unui oras cu un asemenea potential precum Alba Iulia, restaurantul hotelului se foloseste exclusiv de produse autohtone si detine un certificat Eco eliberat de Uniunea Europeana.

Nici mobilierul nu vine de peste hotare ci de la o firma cu sediul in Targu Mures, firma cu o lunga traditie in domeniul realizarii mobilierului din lemn masiv.

La Maison de Caroline poate gazdui inclusiv team building-uri sau conferinte si ofera 13 camere spatioase, luminoase si decorate cu gust si eleganta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram