Un nou loc privat de relaxare in Alba Iulia

Publicat în: 
3 ianuarie 2015

Albaiulienii si turistii care trec portiile Cetatii au acum o noua optiune de relaxare si destindere sub forma unui centru modern de fitness si SPA ce isi asteapta clientii intr-o atmosfera distincta si o ambianta exclusivista: Zen Gym.

Zen Gym, un nume inspirat din ideea de a oferi albaiulienilor un loc de destindere si relaxare vine in oras cu un concept diferit de centru de fitness si SPA proiectat astfel incat sa se ridice la standardele celor mai pretentiosi clienti care ii trec pragul.

Centru de fitness si SPA este construit partial din fonduri europene, pe o suprafata de peste 1500 de metri patrati si ofera un program extrem de variat de activitati sportive si de relaxare pentru clienti de toate varstele.

Calitatea finisajelor interioare, a aparatelor cu care centrul este dotat si nivelul pregatirii intregului colectiv fac din Zen Gym o optiune de lux pentru cei care au nevoie de relaxare si detasare de la cotidian. Centrul dispune de o parcare spatioasa, un bar sportiv, o zona de relaxare, sali de fitness, forta si sali multifunctionale, sauna, sala de masaj si piscina.

Zen Gym se afla la doar 5 minute de mers pe jos de Piata din Cetate.

 

Sursa foto: proalba.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram