Vino să alergi în Cealaltă Capitală!

Publicat în: 
13 septembrie 2018

1.000 de alegători sunt aşteptaţi la Alba Iulia la competiţia care transformă Orașul Unirii în capitala atletismului românesc.

Alergători, mari și mici, tineri și în vârstă, profesioniști și amatori, vor trasforma Alba Iulia, încă o dată, în capitala atletismului românesc, la Alba Iulia City Race.

Data evenimentului: 22 septembrie.

Locul: printre zidurile celei mai mari cetăţi din România, Cetatea Alba Carolina și de-a lungul cărărilor de pe masivul Mamut.

Trasee pentru adulţi:

semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri - diferență pozitivă de nivel (ora 10.00)

crosul de 10 kilometri și 300 de metri - diferență pozitivă de nivel (ora 10.00), ambele curse ajungând pe impunătoarea colină care străjuiește valea Mureșului, semimaratonul chiar și pe vârful Mamut

cursa populară de aproximativ 3 kilometri (ora 10.05), care are un traseu unic și spectaculos în totalitate în limitele cetății Alba Carolina.

Foto: Ionuţ Văidean

Trasee pentru copii:

Kids Race- mai multe curse pentru copii, pe categorii de vârstă, cu startul și finișul în Cetate.

Înscrieri: online până pe 14 septembrie 2018 (albaiulia.cityrace.ro), sau la fața locului în funcție de numărul de locuri disponibile la acea dată (nu și în ziua concursului).

Premieră pentru o cursă din România: în kiturile celor de la Semimaraton, Crosul Star Transmission și Cursa Cetății Selgros se va găsi tricou tehnic oficial COMPRESSPORT oferit de Sportguru.ro!

Beneficii la Alba Iulia City Race: peisajul spectaculos, traseele minunate și orașul primitor; kitul generos pentru toți participanții; premii în banii pentru primii dintre alergători.

Imagine de la ediția de anul trecut a evenimentului

Cifrele Alba Iulia City Race 2018:

1000-alergători

4 curse

20.000 de lei-bugetul total de premiere

Evenimentul este susținut de Municipiul Alba Iulia în cadrul programului de evenimente aferente anului 2018 și organizat de Asociația Sport la Orice Vârstă.

Mai multe informații pe:

Site oficial: http://albaiulia.cityrace.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AlbaIuliaCityRace

Imagine deschidere articol de la ediţia de anul trecut a Alba Iulia City Race/Foto: Ionuț Văidean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram