Despre site-ul ViziteazaAlbaIulia.ro, pe retelele sociale din Romania

Publicat în: 
7 aprilie 2015

Personalitatile care au vizitat site-ul oficial de turism al orasului Alba Iulia au ramas placut impresionate si si-au exprimat impresiile in scris pe paginile de socializare.

Lansarea blogului a fost anuntata de Razvan Pascu, cunoscutul blogger de turism care detine pagina RazvanPascu.ro. Acesta a declarat:

"Alba Iulia lanseaza blogul de promovare turistica www.ViziteazaAlbaIulia.ro si devine printre putinele orase din Romania care folosesc oficial New Media/Social Media pentru promovarea turistica".

Razvan Pascu

Iata parerile altor personalitati care admira Cetatea Alba Carolina si orasul Alba Iulia:

"Alba Iulia este un exemplu pentru multe orase din Romania. Cine ii urmeaza oare?" scrie Calin Ile, General Manager Hotel Ibis Gara de Nord, Bucharest Turism Bord si Vicepresedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

Calin Ile

"Alba Iulia are blog de turism! Asta este cu adevarat foarte tare. Din ce in ce mai prezenti in promovarea turistica. Bravo!" a scris pe pagina proprie de Facebook Corina Martin, Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si Presedinte al Federatiei Asociatiilor de Promovare in Turism.

Corin Martin

"Fiecare oras ar trebui sa aiba un site precum are Alba Iulia” declara Cristian Manafu, blogger la manafu.ro.

Cristian Manafu

"Alba Iulia se misca bine. Aruncati un ochi pe blogul de turism al orasului" indeamna cunoscutul realizator Radio de la Radio Zu, Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan

"Alba Iulia are blog de turism. Foarte tare! Felicitari, acest oras se misca foarte bine" a spus Dragos Anastasiu, directorul general Eurolines Romania si TUI Travel Center.

Dragos Anastasiu

Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic, Fondator al Asociatiei Ivan Patzaichin - Mila 23 precizeaza:

"Alba Iulia este unul dintre orasele mele preferate. Si nu ma refer doar la oras sau doar la cetate, ci mai ales la oameni. Daca nu stiti ce sa vizitati cand va faceti drum prin Municipiul Alba Iulia, intrati pe blogul lor de turism."

Ivan Patzaichin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram