ViziteazaAlbaIulia.ro, premiat la cel mai mare eveniment national de turism dedicat promovarii online

Publicat în: 
28 octombrie 2016

Blogul oficial de turism al municipiului Alba Iulia a fost premiat la e-Travel Conference 2016, la categoria „Best brand travel blog“.

In aceasta categorie au fost inscrise bloguri de companie, campanii de marketing ale organizatiilor, oraselor si destinatiilor, care publica articole in mod frecvent, ofera informatii despre brand publicului si sprijina demersul de comunicare al organizatiei.

Proiectele si aplicatiile inscrise in competitie au fost jurizate de specialisti in social media, marketing, comunicare, digital si mobile.

Viziteazaalbaiulia.ro - s-a clasat pe locul al doilea.

premiu

Dintre criteriile care au cantarit in alegerea castigatorilor amintim:  gradul de unicitate fata de alte proiecte similare din Romania, aspectul general al siteului, modul în care comunica cu utilizatorii sau le permite acestora sa interactioneze, modul in care a fost folosita tehnologia si cum sustine aceasta experienta de navigare.

Potrivit organizatorilor, eTravel Conference este cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania. Conferinta a reunit manageri si executivi din industria hoteliera si de turism, reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatorilor, manageri de marketing, agentii de booking.

imagine-de-la-conferintaSursa: Facebook/ETRAVEL Conference

Obiectivul conferintei si tendintele din turismul online vizate le puteti citi aici.

Categoriile inscrise in competitie si criteriile de jurizare le puteti consulta aici.

Comunicam cu turistii romani si straini

Alba Iulia, orasul cu o poveste de peste 2.000 de ani, are o strategie de marketing bine stabilita pana in 2024. Unul dintre instrumentele de promovare este blogul oficial de turism, care se adreseaza atat turistilor care au vizitat Cealalta Capitala a Romaniei, cat si celor care nu si-au trecut pana acum Alba Iulia pe lista destinatiilor turistice, chiar si de weekend. Este gandit, in special, pentru  comunicarea cu tinerii pasionati de retele sociale. Blogul este promovat si pe pagina de Facebook Municipiul Alba Iulia.

Turistii straini interesati de Alba Iulia au la indemana pagina http://www.visitalbaiulia.com, dar si pagina de Facebook, https://www.facebook.com/visitalbaiulia/.

Foto deschidere: Ceremonialul de schimbare a Garzii Cetatii/Sursa foto: Facebook/Zig Zag prin Romania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram