Zig Zag prin sufletul judetului Alba

Publicat în: 
15 septembrie 2016

Ne place sa aruncam cu noroi

In tinerii care pleaca din tara si merg sa munceasca in strainatate pentru a-si permite sa isi cumpere o casa in care sa isi creasca copiii, dar ramanem indiferenti in a-i ajuta pe cei care au ramas in tara si pe deasupra, scot la iveala frumusetile judetelor in care traim. De accea, cand am citit că tinerii de la Zig Zag prin Romania se afla in judetul Alba, ne-am intalnit pentru a povesti despre ideea si planurile lor cu acest proiect.

7 tineri, 2 ani de calatorii, 15 judete

Pana in momentul de fata. Scopul lor este de a strabate fiecare judet al Romaniei pentru a scoate in evidenta cele mai frumoase povesti despre obiectivele turistice din acea zona si a oamenilor care ii dau farmec fiecarui tinut.

In urma cu 2 ani, fiecare a renuntat la job pentru a pleca in calatoria vietii lor, timp de aproximativ 5 ani, fara prea multi bani in buzunar. Primul lor judet vizitat, Botosani, le-a oferit multe surse de invatare si intelegere din partea entitatiilor private, cu care au incheiat parteneriate. Chiar si asa, de multe ori, povestesc ei, cum parintii si prietenii care au crezut in visul lor de la inceput, i-au ajutat financiar pe parcurs.

zig-zag-prin-alba

Ce poti vizita in jurul Municipiului Alba Iulia

Pentru a vedea si auzi o parte din povestile judetului Alba, va invitam sa apreciati pagina de facebook Zig Zag prin Romania sau website-ul oficial al echipei. Putem sa va confirmam ca dupa vizionarea unor imagini aflate pe pagina lor de facebook, ne-am urcat in masina si am vizitat Cascada Clocota. Nu stiti despre ce e vorba? Iat-o.

Va invitam sa ii urmariti si sa calcati pe urmele lor!

Alba: 38 de zile, un eveniment, o carte si un clip de prezentare

Timp de 38 de zile, acești tineri si-au propus sa surprinda unicitatea locurilor vizitate si povestile oamenilor autentici in judetul Alba, cu scopul de a crea cea mai frumoasa carte de vizita a judetului.

Cele 38 de zile au trecut si astazi, pe data de 15.09.2016, la ora 18:15, in cadrul Muzeului Principia din Cetatea Alba Carolina, echipa te asteapta pentru a sarbatori, intr-un mod dinamic si atractiv, finalul calatoriei lor, prin:
- lansarea oficiala a cartii Zig Zag prin Alba;
- lansarea oficiala a hyperlapse-ului Zig Zag prin Alba;
- ce locuri frumoase poti vizita in judet;
- exemple de bună practica din turismul si educatia judetului;
- proiecte viitoare sau deja in derulare;
- modele de oameni care te pot inspira sau cu care poti colabora;
- o perspectiva nouă asupra potentialul turistic din judet;
- povesti si intamplari reale ale echipei Zig Zag prin Romania.

Intrarea este libera!

Ne vedem la eveniment!

De abia asteptam sa vedem hyperlapse-ul judetului nostru, iata cum arata celelalte judete prin sufletul echipei Zig Zag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram