Alba Iulia- promovata in revista companiei TAROM

Publicat în: 
3 noiembrie 2015

Orasul Alba Iulia este promovat ca destinatie turistica in doua dintre numerele publicatiei INSIGHT, revista oficiala a companiei aeriene TAROM. Editiile din iunie-iulie si august-septembrie 2015 ale revistei prezinta ’’Cealalta Capitala’’ ca un loc in care turistii veniti aici pot face o incursiune in timp si se pot bucura de o experienta inedita vizitand locuri incarcate de istorie, unice in Europa, precum Cetatea bastionara de tip Vauban Alba Carolina, Muzeul Unirii din Alba Iulia sau Biblioteca Batthyaneum.

Editia din iunie-iulie 2015 a revistei aduce in prim-plan Cetatea Alba Carolina, descrisa in paginile publicatiei ca fiind ’’una dintre cele mai frumoase cetati din Europa’’. In cadrul articolului, sunt evocate si traseele turistice pe care vizitatorii le pot incerca: Traseul celor Trei Fortificatii, Traseul Portilor, Traseul Sudic, dar si Traseele Nordic si Estic. Mai mult decat atat, soldatii din garda militara austriaca pe care turistii ii pot intalni in Cetate, dar si ceremonia de schimbare a garzii sunt elementele unice care fac din Alba Iulia un oras ce merita vizitat. De asemenea, catedrala Romano-Catolica si catedrala Incoronarii, dar si Muzeul National al Unirii, inclusiv sala in care s-a semnat actul de unire al Romaniei, sunt incluse in obiectivele pe care turistii nu are trebui sa le rateze.

Editia din august-septembrie a publicatiei INSIGHT reda, intr-un articol de doua pagini, atat in limba romana, cat si in limba engleza, istoria evolutiei orasului Alba Iulia ca un simbol al unitatii romanilor sub conducerea lui Mihai Viteazul. Diferitele denumiri ale orasului, de-a lungul timpului, de la Balgrad, Fehervar si pana la Weissenburg, sunt si acestea amintite in randurile dedicate ’’Celeilalte Capitale’’.

’’Alba Iulia, ca oras, este un loc minunat; cu o parte veche a orasului, Cetatea, frumoasa si datatoare de inspiratie pentru a face fotografii. Pentru mine acest loc a fost de mare inspiratie’’, relateaza Marek Czarnecki, un multiplu castigator al British Professional Photography Award, care a vizitat de curand orasul Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram