Aparthotel Orhideea: o optiune diferita de cazare in Alba Iulia

Publicat în: 
2 octombrie 2015

Pentru turistii care vor sa incerce o varianta de cazare diferita fata de obisnuitele hoteluri sau pensiuni, la doar 3 kilometri de Cetatea Alba Carolina si la 2.5 kilometri de gara din Alba Iulia, se afla Aparthotel Orhideea, o unitate de cazare ce pune la dispozitia turistilor apartamente in regim hotelier, intr-o combinatie armonioasa  intre o camera de hotel si confortul propriului camin.

Deschisa in august 2014, Aparthotel Orhideea Residence ofera, pe langa serviciile de cazare de calitate, dar la un pret accesibil, si servicii de livrare de alimente, facilitati de spalatorie si serviciu de calcatorie. De asemenea, unitatea de cazare este dotata cu o parcare si cu Wi-Fi, pe care oaspetii le pot folosi gratuit.

Apartamentele de la Aparthotel Orhideea Residence au balcon sau terasa cu vedere la munte si bucatarie complet utilata, cu zona de luat masa. De asemenea, acestea sunt dotate cu televizor cu ecran plat si baie prevazuta cu dus sau cada. Apartamentele pot fi folosite si in sistem de self-catering.

Capacitatea totala de cazare a hotelului din Alba Iulia este de 36 adulti si 12 copii (cazati pe canapele extensibile).

Camere

Aparthotel Orhideea dispune de 12 apartamente, 6 apartamente cu un dormitor cu pat matrimonial, in care pot fi cazati 2 adulti si un copil si alte 6 apartamente cu 2 dormitoare, in care pot fi cazati 4 adulti si un copil. Livingul fiecarui apartament de inchiriat este dotat cu o canapea extensibila.

Preturi

Apartamentele cu un dormitor, cu o suprafata de 55 de metri patrati, pot fi inchiriate pentru 39 de euro pe zi, iar cele cu 2 camere, avand o suprafata de 70 de metri patrati, ajung la 59 de euro. Pentru inchirierea pe termen lung, Aparthotel Orhideea ofera oaspetilor reduceri de pana la 40% din pretul initial al unei zile de cazare.

Adresa: Strada Orhideelor,nr. 9, Alba Iulia, Jud. Alba.

E-mail: office@orhideearesidence.com

Booking: http://bit.ly/1MJcjsg

Site: http://orhideearesidence.com/

cazare-alba-iulia-3

cazare-alba-iulia-2

cazare-alba-iulia-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram