Aplicatia Visit Alba Iulia se numara printre proiectele finaliste la Webstock 2015

Publicat în: 
21 septembrie 2015

Visit Alba Iulia, aplicatia de promovare turistica lansata de Primaria Alba Iulia in vara anului 2015, a intrat in finala Webstock, la categoria „aplicatii de mobil”. Webstock, aflat deja la a sasea editie, este cel mai mare eveniment social media din Romania, care premiaza campanii creative si inedite din mediul online.

Evenimentul Webstock include premiile Webstock si o serie de conferinte sub forma unor intalniri interactive, unde se discuta cele mai noi tendinte in social media, comunicare si promovare, cu accent pe ultimele tehnologii si aplicatii utilizate in acest scop.

La premiile Webstock de anul acesta au fost nominalizate proiecte dezvoltate de echipe locale si adresate publicului roman, din urmatoarele categorii: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campanigns, Special Projects, Facebok Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Use of Video in Online, Intel Online Personality of the Year. La categoria „aplicatii de mobil”, Visit Alba Iulia a ajuns in finala alaturi de alte 12 proiecte, printre care se numara Phonote, Tripsta, Read a tree si Let’s Do It, Romania.

Aplicatia mobila Visit Alba Iulia face parte din kitul complet de promovare turistica a orasului Alba Iulia, lansat in premiera nationala in vara anului 2015. Aplicatia se adreseaza turistilor romani si straini care viziteaza Cealalta Capitala, fiind disponibila in limba romana si in limba engleza, pe telefoane si tablete Android si iOS. In ceea ce priveste continutul, principalele sectiuni sunt Despre, Top 5, Viziteaza, Harta, Contact si Calendar. Interfata interactiva este conceputa pentru a fi utila turistilor, ajutandu-i sa se orienteze prin GPS si oferindu-le informatii despre evenimentele si obiectivele turistice de interes. Totodata, aplicatia cuprinde detalii despre mijloacele de transport si facilitatile de cazare din Alba Iulia si din imprejurimi.

Jurizarea proiectelor finaliste in cadrul Webstock 2015 se desfasoara in perioada 8-21 septembrie, pe criteriile originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, precum si experienta generala oferita utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram