Centrul de Cultura Alba organizeaza o serie de Concerte de Colinde la Alba Iulia in perioada 17-20 decembrie

Publicat în: 
17 decembrie 2014

Albaiulienilor si turistilor aflati in Cealalta Capitala in perioada sarbatorilor de iarna intre 17 si 20 decembrie li s-a pregatit o surpriza placuta sub forma unui maraton de concerte cu colinde ce va aduce pe scenele din municipiu si judet cei mai indragiti artisti.

Seria de concerte incepe pe data de 17 decembrie la Centrul de Cultura din Alba, in sala de evenimente cu spectacolul "Flori dalbe la fereastra copilariei", concert sustinut de elevii Scolii de arte si mestesuguri al Centrului de Cultura. Concertul va incalzi inimile participantilor cu o serie de colinde traditionale interpretate in portul popular si acompaniate de acordeon, instrumente de suflat sau chitara.

Pe 18 decembrie are loc cel mai asteptat concert al maratonului de sarbatori. La Casa de Cultura a Studentilor din Alba Iulia va avea loc Concertul de Craciun ce urmeaza sa aduca pe aceeasi scena, pentru incantarea spectatorilor, Orchestra de camera a Centrului de Cultura "Augustin Bena" si soprana Teatrului de Opereta din Bucuresti Daniela Vladescu, impreuna cu invitatii speciali, corul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia.

Acelasi eveniment va avea loc pe 19 decembrie incepand cu ora 18:00 la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebes iar seria de concerte se va incheia pe data de 20 decembrie, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor unde vor concerta Ansamblul folcloric al Centrului de Cultura “Augustin Bena, Leontina Farcas impreuna cu grupul “Muguri de tezaur”, grupul de colindatori “Cantec Salciuan” impreuna cu Mirela Manescu, dar si numerosi interpreti mult indragiti de intreg judetul: Marian Filimon, Dorina Narita, Nicolae Tuhut, Catalin Hasa sau Roxana Reche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram