În ochii altora

Acasă / Criserb.com prezinta Alba Iulia drept cel mai frumos oras din tara

Criserb.com prezinta Alba Iulia drept cel mai frumos oras din tara

Publicat în: 2 dec.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Cristi Serb, blogger cu experienta de peste 7 ani a prezentat Alba Iulia intr-un post de pe blogul sau, Criserb.com, la finalul anului trecut. La momentul acela, Cristi descria cat de impresionat a fost de lucrarile de restaurare ale Cetatii Alba Carolina si modul in care arata intreg municipiul dupa numeroasele proiecte demarate si finalizate cu fonduri Europene.

Cristi Serb a vizitat Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Unirii, de 1 Decembrie, in extra sezon, insa Cetatea a reusit sa il impresioneze profund. Acesta scria:

„Am avut ocazia sa vad si multe orase din Europa, prea multe si totusi va spun ca Cetatea Alba Iulia este o cetate asa cum eu n-am mai vazut.”

Pe Cristi Serb atmosfera din Cetatea „refacuta intr-un mare fel” l-a lasat fara cuvinte, acesta preferand sa lase seria lunga de fotografii superb realizate in Cetate si imprejurimi sa vorbeasca de la sine.

In decursul ultimului an, Alba Iulia si-a continuat drumul catre modernizare si restaurarea monumentelor de imensa valoare istorica si culturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia