Criserb.com prezinta Alba Iulia drept cel mai frumos oras din tara

Publicat în: 
2 decembrie 2014

Cristi Serb, blogger cu experienta de peste 7 ani a prezentat Alba Iulia intr-un post de pe blogul sau, Criserb.com, la finalul anului trecut. La momentul acela, Cristi descria cat de impresionat a fost de lucrarile de restaurare ale Cetatii Alba Carolina si modul in care arata intreg municipiul dupa numeroasele proiecte demarate si finalizate cu fonduri Europene.

Cristi Serb a vizitat Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Unirii, de 1 Decembrie, in extra sezon, insa Cetatea a reusit sa il impresioneze profund. Acesta scria:

"Am avut ocazia sa vad si multe orase din Europa, prea multe si totusi va spun ca Cetatea Alba Iulia este o cetate asa cum eu n-am mai vazut."

Pe Cristi Serb atmosfera din Cetatea "refacuta intr-un mare fel" l-a lasat fara cuvinte, acesta preferand sa lase seria lunga de fotografii superb realizate in Cetate si imprejurimi sa vorbeasca de la sine.

In decursul ultimului an, Alba Iulia si-a continuat drumul catre modernizare si restaurarea monumentelor de imensa valoare istorica si culturala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram