Criserb.com prezinta Alba Iulia drept cel mai frumos oras din tara

Publicat în: 
2 decembrie 2014

Cristi Serb, blogger cu experienta de peste 7 ani a prezentat Alba Iulia intr-un post de pe blogul sau, Criserb.com, la finalul anului trecut. La momentul acela, Cristi descria cat de impresionat a fost de lucrarile de restaurare ale Cetatii Alba Carolina si modul in care arata intreg municipiul dupa numeroasele proiecte demarate si finalizate cu fonduri Europene.

Cristi Serb a vizitat Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Unirii, de 1 Decembrie, in extra sezon, insa Cetatea a reusit sa il impresioneze profund. Acesta scria:

"Am avut ocazia sa vad si multe orase din Europa, prea multe si totusi va spun ca Cetatea Alba Iulia este o cetate asa cum eu n-am mai vazut."

Pe Cristi Serb atmosfera din Cetatea "refacuta intr-un mare fel" l-a lasat fara cuvinte, acesta preferand sa lase seria lunga de fotografii superb realizate in Cetate si imprejurimi sa vorbeasca de la sine.

In decursul ultimului an, Alba Iulia si-a continuat drumul catre modernizare si restaurarea monumentelor de imensa valoare istorica si culturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram