Despre Alba Iulia in Capital, B365 si FORBES

Publicat în: 
11 decembrie 2014

Ziua Nationala a Romaniei a adus Alba Iulia, Capitala Marii Uniri in atentia presei de pe teritoriul intregii tari atat in ziare, cat si in mediul online. Astfel B365, Capital si Forbes au publicat pe rand stiri despre minivacanta de 1 decembrie pe care un numar record de romani au ales sa o petreaca in Alba Iulia, ocupand peste 90% din locurile disponibile in hotelurile si pensiunile din regiune.

Despre minivacanta de 1 decembrie pe B365

Cei de la B365 au ales sa descrie in detaliu modul in care s-a desfasurat Ziua Nationala in Capitala Unirii.

Acestia au vorbit pe larg despre cele 3 zile de festivitati organizate de administratia locala cu concerte, manifestari specifice zilei nationale si spectacole de laser si artificii.

B365 au relatat si despre parada militara si slujba Te Deum din fata Catedralei Incoronarii, citandu-l pe primarul Mircea Hava in legatura cu surpriza placuta legata de numarul mare de turisti.

Despre minivacanta de 1 decembrie pe Capital

Cei de la Capital s-au concentrat mai mult pe aspectele practice si de organizare ale sarbatorilor de 1 Decembrie la Alba Iulia, mentionand suma de peste 100.000 de euro cheltuita pentru organizare, dar si lucrarile de restaurare prin care a trecut Cetatea Alba Carolina care astazi, la aproape 300 de ani de la constructia sa, arata mai impresionant ca oricand. Si cei de la Capital au citat aceeasi declaratie a primarului Mircea Hava si cifra estimata de peste 20.000 de turisti care au fost prezenti in Alba Iulia pentru minivacanta de 1 Decembrie.

Despre minivacanta de 1 decembrie pe Forbes

Si cei de la Forbes au pus accent pe numarul record de peste 20.000 de persoane prezente la festivitatile organizate de Administratia locala cu ocazia Zilei Nationale.

Pe Forbes este mentionata si prezenta presedintelui ales Klaus Iohannis la parada militara si slujba din Catedrala Incoronarii.

Articolul se incheie cu aceeasi declaratie a primarului Mircea Hava care promitea sa organizeze un eveniment care sa "bucure sufletele tuturor romanilor nu doar albaiulienilor".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram