Albaiulienii pot vizita expozitia de 20 de ani de cercetasie in saptamana 5-12 octombrie

Publicat în: 
8 octombrie 2014

Primul weekend din octombrie a fost unul al evenimentelor si manifestarilor culturale organizate de cercetasii de la Alba Iulia. Alaturi de Festivalul Luminii, festival amanat inca de la mijlocul lunii mai datorita vremii neprielnice, cercetasii din municipiu au organizat si o expozitie menita sa marcheze sarbatorirea a 20 de ani de cercetasie in cadrul centrului local Axente Sever din Alba Iulia.

Expozitie deschisa pe tot parcursul saptamanii 5 - 12 octombrie

Expozitia deschisa duminica, 5 octombrie incepand cu ora 12:00 la Sala Unirii, va primi vizitatori pe tot parcursul celei de-a doua saptamani a lui octombrie pentru a sarbatori 20 de ani de la infiintarea centrului local Axente Sever, pe data de 5 octombrie 1994. Reprezentantul centrului Axente Sever declara:

„Pe parcursul celor 20 de ani, cercetasii au organizat tabere anuale printre care si o tabara deja traditie, in fiecare vara, la care sunt invitati toti membrii Centrului Local. De asemenea suntem la a V-a editie a Festivalului Luminii [...]. Sa nu uitam de evenimentul ajuns la a 17 a editie in acest an, Festivalul National de Unitate si Prietenie ce va avea loc pe 1 Decembrie si la care asteptam peste 400 de cercetasi din intreaga tara.”

Centrul Local "Axente Sever" implicat in organizarea a numeroase festivaluri si initiative de cercetasie din municipiu este cel mai mare centru de acest gen din tara, numarand la momentul actual peste 150 de membri.

 

Sursa foto: radiounirea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram