În ochii altora

Acasă / Super galerie foto cu Alba Iulia pe site-ul trupei Atelier

Super galerie foto cu Alba Iulia pe site-ul trupei Atelier

Publicat în: 14 feb.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Trupa Atelier a postat pe site-ul sau o scurta prezentare a orasului Alba Iulia, cetatea fiind descrisa de catre Vlad Dulea ca fiind „una dintre cele mai frumoase cetati pe care le-am vazut vreodata„. Cei din trupa de cover-uri Atelier se declara indragostiti iremediabil de Alba Iulia si de Cetate, despre care povestesc doar in cuvinte de lauda.

Postarea celor de la trupa-atelier.ro vorbeste despre modul in care este perceputa cetatea intr-o vizita de doar cateva ore, vizita in care au reusit totusi sa vada principalele obiective turistice ale Cetatii, inclusiv Catedrala Ortodoxa a Incoronarii, Catedrala Romano-Catolica, Sala Marii Uniri cu muzeul etnografic si traseul celor Trei Fortificatii.

Postarea ce se incheie cu o superba galerie de peste 50 de fotografii de exceptie in Cetatea Alba Carolina care urmareste un itinerariu ce porneste de la Poarta de Sud a Castrului Roman si trece prin tunelul de acces pana la platforma de Artilerie, apoi Bastionul Sasilor, temnita, Poarta a III-a si Celula lui Horea.

O impresie aparte a reusit sa faca statuia ecvestra a imparatului Carol al VI-lea, in soclul careia se afla incaperea in care a fost intemnitat Horea. Turul Cetatii s-a incheiat pentru cei din trupa Atelier cu Camera de Garda, Locul de Supliciu si Centrul de Echitatie.

Postarea se incheie in acelasi ton cu care a inceput, vorbind despre mandria faptului ca un astfel de loc exista in Romania, un loc caruia i s-a acordat atentia cuvenita. Galeria foto de la finalul textului este absolut superba, surprinzand cetatea intr-o zi senina in care natura o pune in cea mai buna lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia