Iata un nou video aerian cu imagini de primavara din Cetatea Alba Carolina

Publicat în: 
22 martie 2015

Filmarile aeriene sunt apreciate in mediul online, filmuletele precedente cu imagini din Alba Iulia si Cetate fiind primite cu entuziasm si multe comentarii pozitive. Pe acest fond, luna aceasta se lanseaza o noua filmare aeriana, realizata de Calin Magda, care prezinta Cetatea Alba Carolina dezmortita la inceput de primavara.

Filmul infatiseaza Cetatea ce revine la viata, aceasta invitand parca locuitorii si vizitatorii la plimbari lungi. Drona cu care s-a realizat filmarea isi incepe calatoria de pe campurile abia inverzite ale Cetatii si se ridica mult deasupra cladirilor pentru a prezenta pe rand, din aer, cele doua catedrale, cea Ortodoxa si cea Romano-Catolica; Muzeul National al Unirii cu Sala Unirii; Palatul Princiar; Latura de Vest a Cetatii; Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazu; Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan si Latura de est.

Incepand cu aceasta primavara, municipalitatea a pregatit o serie de evenimente de exceptie care dureaza pana tarziu in toamna, fiind asteptati atat turistii, cat si cetatenii orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram