In Alba Iulia se stinge lumina pe 28 Martie pentru Earth Hour

Publicat în: 
26 martie 2015

Alba Iulia se alatura campaniei globale "Earth Hour", incurajand intreaga comunitate sa stinga lumina intre orele 20:30 si 21:30, pe data de 28 Martie 2015. Stingerea luminii pentru o ora este mesajul simbolic transmis de persoanele care inteleg ca grija fata de mediul inconjurator este esentiala pentru viitorul nostru.

Mesajul campaniei "Earth Hour" de anul acesta, la care vor participa peste 7000 de orase din 162 de tari, este "Daruieste naturii din energia ta". In zilele noastre, tot mai multe comunitati au constientizat nevoia rezolvarii urgente a problemelor de mediu.

In Alba Iulia, acest eveniment devine un prilej pentru miscare si exprimare libera din dorinta de a transmite in mod cat mai eficient mesajul campaniei. Astfel, Asociatia Bicheru Cycling invita toti albaiulienii si turistii aflati in oras in data de 28 martie 2015 sa participe la o plimbare nocturna cu bicicletele in Cetate. Intalnirea va avea loc pe 28 martie 2015 (ora 20:00), iar de la ora 20:30, cand iluminatul public va fi oprit, se va porni timp de o ora cu bicicletele prin Cetatea Alba Carolina.

Romania a participat pentru prima data la "Earth Hour" in anul 2009, cu doar 9 orase, pentru ca astazi zeci de orase din intreaga tara sa se alature acestui scop si sa organizeze evenimente pentru aceasta campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram