O minivacanță memorabilă la #AlbaIulia? O puteți bifa la Alba Fest®

Publicat în: 
14 mai 2019

Festivalul rămâne emblema evenimentelor din cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Iulia.

La început de vară, Alba Iulia este destinaţia perfectă pentru câteva zile de distracţie garantată. Cel mai aşteptat eveniment al anului la Alba Iulia,  Alba Fest® ,  face istorie într-o nouă ediţie.

 Atmosferă la Alba Fest®

Atmosferă la Alba Fest®

Cei care vor alege să petreacă în perioada 7-9 iunie,  în Piaţa Cetăţii,  vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară.

Accesul publicului este liber.

Cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Iulia,  este considerată şi cea mai mare scenă culturală în aer liber din România,  locul în care au loc festivaluri culturale, se aud orchestre celebre, unde concertează artiști de top, români și străini.

Atmosferă la Alba Fest

Atmosferă la Alba Fest

100% made in Alba Iulia

Alba Fest® nu este un eveniment de inerţie, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului.

Festivalul este locul ideal și pentru fotografi, care pot pleca de aici cu instantanee numai bune de pus la portofoliu.

Vom reveni cu programul și alte detalii utile despre festival, pe www.viziteazaalbaiulia.ro.

Programul obiectivelor turistice din #AlbaIulia

Ce program au muzeele din Cetatea Alba Iulia? Care este orarul Catedralelor simbol ale Cetăţii? Care este programul Traseului celor 3 Fortificaţii? Ce program are Parcul Dendrologic? În ce interval orar sunt deschise Şanţurile Cetăţii? Cât costă biletul de intrare la obiectivele turistice din Alba Iulia? Toate răspunsurile le găsiţi aici.

Unde vă cazaţi în Alba Iulia

V-am convins, cu siguranţă, că merită să participaţi la Festival şi implicit să vizitaţi Cetatea Alba Iulia. Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Pentru a face alegeri bune, în ton cu gusturile, vă recomandăm să consultaţi secţiunea de ospitalitate a blogului de turism.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram