Primaria Alba Iulia ofera teren gratuit pentru investitii de peste 1,5 milioane de euro in turism

Publicat în: 
5 octombrie 2014

Nicusor Moldovan, city managerul municipiului Alba Iulia, a fost prezent la City Invest, eveniment organizat cu scopul atragerii de investitori interesati de dezvoltarea turistica durabila pentru orase cu imens potential de acest gen din tara. In cadrul evenimentului, Nicusor Moldovan a declarat ca administratia locala este dispusa sa ofere gratuit teren pentru investitii care depasesc 1.5 milioane de euro.

Strategie de Dezvoltare cu perspectiva

Alba Iulia pare sa fie deja cu un pas in fata in ceea ce priveste strategiile de dezvoltare si exploatare a potentialului turistic. Prezenta city managerului municipiului in cadrul evenimentului City Invest ce a avut loc in luna septembrie in Bucuresti demonstreaza faptul ca Alba Iulia va continua sa se dezvolte in urmatorii ani. Strategia de Dezvoltare cu perspectiva 2024, o strategie ambitioasa pe 10 ani ofera oportunitati investitorilor privati printr-o serie de facilitati speciale precum oferirea de teren gratuit pentru investitii de peste 1,5 milioane de euro si posibilitatea de achizitie a terenului in discutie daca investitiile depasesc 5 milioane de euro.

Nicusor Modolvan, City Manager al municipiului explica in cadrul prezentarii sale:

„Municipiul Alba Iulia este pentru noi „Cealalta Capitala”, primul oras din Romania audiat de Moody’s, primul oras cu o strategie de marketing pe 10 ani, recomandat de comisia Europeana ca destinatie europeana de excelenta, partener al Casei Regale, singurul oras din Romania care lucreaza direct cu Banca Mondiala.”

Domeniile de interes despre care s-a discutat in timpul prezentarii din cadrul evenimentului sunt in principal spatiile comerciale din jurul Cetatii, atat indoor cat si outdoor, dar si investitii de turism in zona Cetatii Alba Carolina.

One comment on “Primaria Alba Iulia ofera teren gratuit pentru investitii de peste 1,5 milioane de euro in turism”

  1. Consider suma minima pt investitie ca fiind una extrem de mare...nici un antreprenor nu va veni cu un capital de asemenea anvergura. Orice program european ai accesa, tot nu poti ajunge la o asemenea suma, pt ca te "omoara" cofinantarea. Pt antreprenorii tineri dar cu idei si cu un potential financiar mai mic ce propuneri aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram