Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Restaurant Subway la Alba Iulia

Restaurant Subway la Alba Iulia

Publicat în: 8 apr.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Subway, lantul american de tip fast food care dispune de 43.000 de restaurante in peste 108 tari, a deschis o unitate si in orasul Alba Iulia. Subway a intrat relativ de curand pe piata din Romania (2012) si este unul dintre cele mai apreciate lanturi de fast food din lume, avand cea mai mare crestere a numarului de restaurante.

Deschiderea celui de-al 22-lea restaurant din Romania a marcat si o premiera pentru lantul prezent in tara noastra: prima unitate deschisa intr-un oras sub 100.000 de locuitori. Andrei Trifan, agent de dezvoltare Subway, a declarat:

“Suntem incantati sa deschidem primul restaurant Subway intr-un oras sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenti competitorii de talie internationala. Prin acest restaurant demonstram flexibilitatea si cererea brandului Subway de catre romani”.

Restaurantul este amplasat la intersectia Bulevardului Ferdinand I cu Bulevardul Incoronarii, in incinta statiei Petrom si are o suprafata de 100 mp. Unul dintre motivele parteneriatului cu Petrom este pozitionarea, Subway Alba Iulia bucurandu-se de o locatie strategica care asigura trafic zilnic pentru diferite categorii de clienti.

Restaurantul este deschis non-stop.

 

Sursa foto: bizbrasov.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia