Să pedalăm, la Mamut Bike Race 2019!

Publicat în: 
6 septembrie 2019

Competiția este destinată atât sportivilor amatori, dar și sportivilor legitimați la cluburi sportive. Organizatorii propun două trasee de concurs provocatoare, pe care fiecare dintre participanți își poate testa condiția fizică și nivelul de pregătire.

Înscriere:

Ultimele înscrieri pentru Mamut Bike Race vor avea loc vineri, 13 septembrie, ora 18:00.

Din motive logistice, participanții nu se vor mai putea înscrie și nu vor mai putea achita taxa de participare la fața locului.

Formularul de înscriere: http://mamut.bicheru-cycling.ro/inscriere.

Trasee:

MBR Race - traseu scurt: 32,7km și 1300m+

MBR Maraton - traseu lung: 53,7km și 1950m+

Track-ul fiecărui traseu poate fi descărcat de pe site-ul competiției.

Traseele vor include zone de asfalt (pista de biciclete de pe „Transalpina de Mamut”), pământ, pietriș, bolovăniș și iarbă (drumuri forestiere și poteci turistice).

TRASEU MAMUT BIKE RACE 2019

Marcaje:

Traseele de concurs vor fi semnalizate cu bandă de marcaj, vopsea fluorescentă de culoare roz și indicatoare aplicate.

Programul competiției din 14 septembrie 2019:  https://mamut.bicheru-cycling.ro/program

Cum ajungeți la concurs: https://mamut.bicheru-cycling.ro/cum-ajung

Scopul competiției

Pentru cei care nu sunt familiari cu evenimentul, le reamintim că Mamut Bike Race este o competiție outdoor desfășurată în mare parte prin pădurea din apropierea municipiului Alba Iulia.

Mamut Bike Race Alba Iulia /Fotograf: Robert Solymosi

Pe lângă oportunitatea de a face mișcare în natură, competiția este o ocazie ideală de a cunoaște Alba Iulia și împrejurimile sale. Parcurgând oricare dintre cele două trasee, participanții vor ajunge în zone de belvedere asupra orașului, culminând cu Vârful Mamut (altitudine 765m), care oferă o excelentă panoramă înspre Pietrele Ampoiței și Piatra Craivii. Cele două trasee ajung pe Dealul Stânii (altitudine 920m), de pe vârful căruia, în zilele senine de toamnă se deschid privirii perspective de neuitat înspre Valea Mureșului și Carpații Meridionali.

Mamut Bike Race Alba Iulia /Fotograf: Robert Solymosi

Organizatori: Asociația Bicheru Cycling, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Ce poți vizita în apropiere

În timp ce bicicliștii cuceresc Dealul Mamut, însoțitorii acestora pot vizita, în imediata apropiere a zonei de campare:

Parcul Dendrologic. „Colțul de rai“ de la baza Dealului Mamut este unic în România tocmai prin amenajarea sa,  în mijlocul unei păduri.

Parcul de Aventură Dynamis. Traseele parcului sunt alcătuite dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloni care se pot parcurge folosind echipamentul corespunzător de alpinism, prin traversare sau căţărare.

#Top10 locuri de văzut în #AlbaIulia

Merită să vă faceți timp să săpați mai adânc în zestrea culturală și istorică a orașului cu cea mai mare cetate din România. Un #top10 lucruri de văzut în Alba Iulia: https://viziteazaalbaiulia.ro/top10-locuri-de-vazut-in-albaiulia/.

Imagine deschidere articol: Atmosferă la edițiile anterioare ale Mamut Bike Race/Sursa: facebook/ Mamut Bike Race/Fotograf: Robert Solymosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram