Stiati ca? .. Alba Iulia este singurul municipiu din tara ..

Publicat în: 
12 mai 2015

Stiati ca Alba Iulia este singurul municipiu resedinta de judet in care turistii si localnicii nu trebuie sa plateasca pentru parcarile publice din zona centrala si istorica?

In general, orasele mari din tara au in comun faptul ca zona centrala si istorica duce lipsa de locuri de parcare, iar acolo unde acestea exista, persoanele care le folosesc sunt nevoiti sa achite o taxa. Primaria Alba Iulia a dorit sa vina in sprijinul localnicilor si a turistilor, de aceea toate parcarile publice din zona centrala sunt gratuite si pot fi folosite atat de turisti, cat si de albaiulieni.

Pe viitor, accesul cu masina sau parcarea in zona istorica a orasului va fi taxata, insa in momentul actual turistii si localnicii pot parca fara a-si face griji, insa doar in conditiile in care parcheaza in mod regulamentar. Politia rutiera este intotdeauna vigilenta in oras, iar amenzile pentru cei care parcheaza in mod necorespunzator sunt aplicate zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram