Strainii, impresionati de oferta hoteliera din Alba Iulia - La Maison de Caroline

Publicat în: 
30 noiembrie 2014

Hotelul La Maison de Caroline din Alba Iulia, o imbinare fericita si inspirata a elegantului si traditionalului, a modernului si a clasicului a reusit sa se faca remarcat inclusiv pe blogurile de specialitate din strainatate. Cei de la Travelo Cafe au prezentat hotelul si intreg orasul intr-o lumina calda, a turistului satisfacut si doritor de reintoarcere. Acestia scriau pe blogul lor:

"Alba Iulia este un loc care nu a dezamagit. Citadela Habsburgica este una dintre cele mai impresionante din Europa si pur si simplu incredibila atunci cand o strabati la pas. Catedrala Romano Catolica de aici este cea mai veche din Transilvania, iar Catedrala Ortodoxa este cel putin la fel de impresionanta, daca nu mai mult."

Dupa prezentarea succinta, dar plina de laude a orasului, blogul continua cu impresiile lasate de oferta turistica din oras, mai exact hotelul La Maison de Caroline, care a lasat o impresie profunda asupra turistilor straini, prin eleganta "cocheta", florile de la geamuri si ospitalitatea personalului.

Travelo Cafe descrie hotelul drept incantator, cu o atmosfera de secol 19, aspecte de arhitectura ungureasca si camere spatioase, cu decor simplu dar functional in contrast cu baia moderna.

O aparitie succinta in prezentarea hotelului o face si pisica rezidenta, care a urat turistilor un calduros bine ati venit ce nu a fost trecut cu vederea.

Hotelul a fost descris drept un loc cu o atmosfera ce trezeste emotii puternice de nostalgie pentru o alta era, una a desenelor vechi, a sobelor, a barnelor de lemn si a detaliilor superbe din bronz. Cei de la Travelo Cafe incheie cu:

"Ne-am simtit exceptional la Maison de Caroline si recomandam hotelul dar si Alba Iulia din toata inima. Orasul este o comoara ascunsa!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram