În ochii altora

Acasă / Un review care face cinste orasului Alba Iulia

Un review care face cinste orasului Alba Iulia

Publicat în: 8 nov.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

De curand, Alba Iulia a fost readusa din nou in atentia iubitorilor de calatorii si blogging de catre un review postat pe ghiduri-turistice.info, review ce face cinste orasului si prezinta modul in care Alba Iulia se poate schimba in ochii romanilor din „locul acela unde de 1 Decembrie toti politicienii isi fac reclama” intr-un adevarat centru cultural turistic.

Review-ul realizat de George Damian, mare iubitor de calatorii si blogger de succes, prezinta Alba Iulia prin ochii unui turist care trece portile Cetatii pentru prima data, in urma indemnului primit de la un prieten.

Alba Iulia este descrisa in review drept „o mare si incantatoare surpriza” iar autorul se declara mare promotor al Cetatii Alba Carolina dupa prima sa vizita.

Review-ul este scris in urma unei plimbari de 3 ore prin cetate, plimbare la pas ce a permis turistilor sa se bucure de toate aspectele acestui impunator colt de istorie recent restaurat si readus la gloria de alta data.

Autorul considera ca ceea ce da cu adevarat valoare experientei pentru vizitatori este atentia la detalii. Prezenta strajerilor, popasurile amenajate sub forma de tabere militare, statuile si detaliile arhitecturale contribuie la o atmosfera de neuitat.

In incheiere, autorul considera ca Cetatea Alba Carolinaarata ca o destinatie de vacanta cu adevarat europeana” si felicita administratia locala pentru rezultatul final, un loc in care „istoria a fost repusa in drepturi„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia