În ochii altora

Acasă / Alba Iulia participa la „Ferien Messe”, renumitul targ de turism de la Viena

Alba Iulia participa la „Ferien Messe”, renumitul targ de turism de la Viena

Publicat în: 16 ian.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

In perioada 14-19 ianuarie, Municipiul Alba Iulia participa la prestigiosul Targ de Turism “Ferien Messe” ce are loc la Viena. In urma acordarii distinctiilor de “Destinatie Europeana de Excelenta”, Alba Iulia a primit sprijinul Autoritatii Nationale de Turism (ANT) pentru a deschide un stand de promovare la targul austriac de la mijlocul lui ianuarie, stand in cadrul caruia se va promova nou restaurata Cetate Alba Carolina.

Materiale promotionale si conferinte de presa

Targul de Turism “Ferien Messe” promoveaza proiectul EDEN pentru destinatii din Romania si Austria, printre care si Municipiul Alba Iulia, caruia i-a fost acordat titlul de “Destinatie Europeana de Excelenta” in cadrul proiectului si trofeul pentru potential si perspective de dezvoltare in Europa la categoria “Turismul si regenerarea siturilor fizice” in anul 2012.

In cadrul standului, reprezentantii municipiului Alba Iulia vor imparti materiale promotionale pentru promovarea Cetatii Alba Carolina si vor participa inclusiv la conferinta organizata pentru reprezentanti ai mass-media si ai agentiilor de turism. Reprezentantii administratiei locale din Alba Iulia au declarat:

„Cu aceasta ocazie, municipiul Alba Iulia poate sa fie vizibil printr-un stand de prezentare in cadrul ANT, alaturi de celelalte destinatii castigatoare selectate pana in prezent si de asemenea va sustine o conferinta a destinatiei EDEN Alba Iulia.”

Tot in cadrul targului de turism „Ferien Messe”, Alba Iulia impreuna cu celelalte orase participante din Romania, vor organiza „Seara Romaniei„, un eveniment special pentru promovarea tarii ca destinatie turistica.

Un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia