În ochii altora

Acasă / Certificat de excelenta din partea TripAdvisor

Certificat de excelenta din partea TripAdvisor

Publicat în: 26 aug.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Cetatea Alba Carolina a fost recunoscuta de catre turisti ca fiind unul dintre locurile ce merita cu adevarat sa fie vizitate. Astfel, ca rezultat al recenziilor pozitive exprimate de catre turistii care au vizitat in ultimul an Cetatea Alba Carolina, TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice interactive din lume, a acordat municipiului Alba Iulia un certificat de excelenta.

Acest premiu a venit dupa ce, in anul 2014, Cetatea s-a clasat pe a doua pozitie in topul celor mai vizitate si, implicit, a celor mai apreciate obiective turistice din Romania, dupa Castelul Peles. Distinctia de anul acesta primita din partea TripAdvisor este o recunoastere a aprecierii turistilor din intreaga lume fata de atmosfera speciala din Cetate, data de restaurarea impecabila a acesteia, cat si datorita evenimentelor care au loc in interiorul zidurilor sale.

„Acest titlu arata ca Cetatea nu e doar vizitata ci, mai degraba, apreciata si admirata. Nu e o ghirlanda menita sa o poarte cineva anume din orasul nostru, este o recunoastere de care ar trebui sa fie mandri toti albaiulienii. Despre Alba Iulia nu se mai vorbeste in treacat, ci apasat si cu admiratie, cum la fel se vorbeste si despre locuitorii ei, care nu au asteptat sa vada daca nu cumva se intampla ceva, ci au schimbat un oras intr-o Capitala, Cealalta Capitala”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Premiul TripAdvisor se acorda in urma unei analize calitative a opiniei celor care au vizitat Cetatea de la Alba Iulia in ultimul an si reprezinta imaginea pozitiva a orasului ca destinatie turistica, atat in randul romanilor, cat si in randul turistilor straini.

Imagine deschidere articol: Cetatea Alba Carolina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia