Cum si de ce sa inchiriezi o masina daca esti turist in Alba Iulia

Publicat în: 
26 octombrie 2015

Alba Iulia este un oras turistic extrem de apreciat de romani si straini din toata lumea, atat datorita atmosferei medievale din Cetatea Alba Carolina, cat si activitatilor culturale care au loc anual in Cealalta Capitala.

Pentru a va bucura din plin de o vizita in Alba Iulia aveti nevoie de cel putin 3 zile, in care sa vizitati santurile Cetatii si cladirile-monument din interior, sa participati la evenimentele culturale si de divertisment, sa explorati imprejurimile si sa respirati aerul proaspat din Parcul Dendrologic. Acestea fiind spuse, daca nu dispuneti de o masina personala, ideea de a inchiria o masina in Alba Iulia va economiseste timp si energie.

In Alba Iulia si Sebes puteti apela la agentia de specialitate KmRent, o firma de rent-a-car cu o bogata experienta in inchirieri auto. Puteti alege intre categoriile Economy, Compact si Intermediate, iar preturile variaza intre 14 euro/zi si 40 euro/zi, in functie de tipul de masina si de durata de timp pentru care o inchiriati. In cadrul regulamentului de inchiriere KmRent se specifica faptul ca masina poate fi condusa doar de catre persoana care a semnat contractul, iar aceasta persoana trebuie sa fi obtinut carnetul de conducere cu cel putin un an inainte (sa nu fie incepatoare). Pentru a va asigura ca nu pierdeti garantia achitata odata cu semnarea contractului, va trebui sa inapoiati masina in starea initiala.

Este bine de stiut faptul ca, incepand din luna septembrie, turistii au acces la locuri de parcare cu plata in Cetatea Alba Carolina, in urma aprobarii regulamentului pentru sistemul de parcare cu plata de catre Consiliul Local Alba Iulia. Parcarea este situata pe strada Tudor Vladimirescu si functioneaza non-stop, dispunand de 70 de locuri de parcare publice. Tariful pe timp de zi (orele 8:00 - 17:00) este de 1 leu/30 minute, iar seara si pe timpul noptii este de 0,5 lei/30 minute.

Pentru mai multe informatii referitoare la firma de rent-a-car KmRent, accesati acest link. Totodata, aici gasiti detalii referitoare la regulamentul de functionare al parcarii cu plata din Cetatea Alba Carolina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram