Cunoscuta actrita britanica Jacqueline Bisset a ramas impresionata de orasul Alba Iulia

Publicat în: 
11 septembrie 2015

Alba Iulia a avut un oaspete de seama la inceputul acestei toamne. Pe 2 septembrie, actrita Jacqueline Bisset a ajuns in „Cealalta Capitala”, unde a vizitat orasul, dar si biserica „Arca lui Noe” din Micesti, localitate ce apartine administrativ de orasul Alba Iulia.

Celebra actrita a ramas placut surprinsa de originalitatea lacasului de cult, dar si de picturile impresionante din interior. De asemenea, ea a admirat si zona rurala din preajma orasului, descriind-o ca fiind „proaspata si inca plina de flori salbatice”.

Dovada a admiratiei lui Jacqueline Bisset fata de orasul Alba Iulia si zona Transilvaniei este mesajul postat de actrita pe pagina sa de Facebook, in care descrie experienta din Romania, completata de cateva fotografii sugestive din vizita sa in tara noastra:

„Tocmai ce m-am intos dintr-o vizita in frumoasa Romanie. A fost extrem de cald, dar zona rurala este una din cele mai frumoase pe care le-am vazut, este superba, proaspata si inca plina de flori salbatice la munte. Am vizitat o minunata piesa arhitecturala, realizata de prietenul meu Dorin Stefan, renumit, briliant si simpatic (sotul Andei Stefan, cel mai trendy designer de interior). Este in Alba Iulia, Transilvania. O biserica ortodoxa, pictata exceptional in interior, dar incredibil de simpla in exterior. O proportie perfecta si o experienta emotionanta”, a marturisit actrita pe pagina sa de Facebook.

Actrita britanica, nascuta in Surrey, Anglia, este cunoscuta pentru rolurile sale memorabile din filme precum Dangerous Beauty, Under the Volcano, Anna Karenina sau Forbidden. Ea a jucat alaturi de Frank Sinatra in The detective in 1968 si a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea din The Sweet Ride. Pe langa filme, actrita joaca si in piese de teatru si apare la televiziunile europene si americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram