Haideti in Alba! Iata ce frumuseti puteti vedea!

Publicat în: 
22 noiembrie 2014

Alba Iulia este un judet caruia imaginile ii fac cinste, pentru ca bogatia istorica si arhitecturala, Cetatea Alba Carolina si frumoasele peisaje transforma aceasta zona intr-un tablou pitoresc. Filmarile aeriene au reusit pana in momentul actual sa adune reactii pozitive neasteptate acolo unde au fost publicate, atat din partea turistilor cat si a albaiulienilor, iar clipuletul superb, de 7 minute filmat de Calin Magda nu face exceptie de la aceasta regula.

In 7 minute minunate de zbor deasupra judetului Alba, filmuletul reuseste sa prezinte municipiul si intregul judet intr-o alta lumina, scotand in evidenta locuri de poveste, adevarate "Paradisuri Uitate". Filmarea urmareste biserici si bisericute de o imensa valoare spirituala si arhitecturala, inclusiv bisericute de lemn, biserici fortificate si biserici reformate. Imaginile cu aceste superbe cladiri care sunt inconjurate de natura si peisaje minunate sunt prezentate pe fundalul unei muzici linistitoare ce adauga la impactul clipului proaspat postat pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram