In emisiunea "Romania, te iubesc", Alba Iulia este data ca model exemplar de absorbtie a fondurilor europene

Publicat în: 
27 ianuarie 2015

Reporterii emisiunii "Romania, te iubesc" au fost prezenti miercuri, 14 ianuarie, in Ciugud si Alba Iulia pentru a realiza un reportaj special legat de exemple de bune practici in absorbtia fondurilor europene. Emisiunea va fi cel mai probabil transmisa in martie 2015 si va prezenta in detaliu modul in care Alba Iulia s-a transformat cu ajutorul fondurilor europene. Alba Iulia a fost aleasa ca subiect al emisiunii in urma recunoasterii de la Gala Fondurilor Structurale din decembrie 2014.

Reporterii "Romania, te iubesc" au discutat cu reprezentanti ai Agentiei de Dezvoltare Centru implicati in dezvoltarea proiectelor din Alba Iulia, intrand in detalii despre intregul proces de atragere si absorbtie a fondurilor Europene in ultimii ani. S-a discutat inclusiv despre dificultatile intampinate si modul in care acestea au fost rezolvate.

In cadrul vizitei, membrii cunoscutei emisiuni au filmat cele mai populare obiective turistice din Cetate, inclusiv cele doua Catedrale, Portile, Palatul Princiar, Muzeul National al Unirii cu Sala Unirii. In cadrul emisiunii vor fi prezentate cel mai probabil si imagini de la evenimentele si festivalurile de amploare din oras, dar si declaratiile unor personalitati importante precum Angela Filote, sefa Comisiei Europene de la Bucuresti.

Emisiunea realizata de Pro TV, extrem de apreciata datorita subiectelor de actualitate pe care le abordeaza, este transmisa in fiecare duminica de la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram